<tr id="iexbw"></tr>

  • 
    

    <td id="iexbw"></td>
    <sub id="iexbw"></sub><var id="iexbw"><output id="iexbw"></output></var>
    1. 中考英語 學英語,練聽力,上聽力課堂! 注冊 登錄
      > 中考英語 > 中考英語聽力 > 英語閱讀理解與完形填空(中考沖刺) >  第144篇

      [沖刺中考]英語閱讀與填空:24-Friday 誠實 259詞

      所屬教程:英語閱讀理解與完形填空(中考沖刺)

      瀏覽:

      2023年01月31日

      手機版
      掃描二維碼方便學習和分享

      24-Friday 誠實 259詞

      題材: 誠實  詞數: 259  建議閱讀時間: 5.5分鐘

      根據文意選出能填入空白處的最佳選項。

      I grew up in a community called Estepona.I was 16 when one morning,Dad told me I could drive him into a  1  village called Mijas,on condition that I took the car in to be  2  at a nearby garage.I readily accepted.I drove Dad into Mijas,and  3  to pick him up at 4 p.m.,then dropped off the car at the garage.With several hours to spare,I went to a theatre. 4  ,when the last movie finished,it was six.I was two hours late!

      I knew Dad would be angry if he  5  I'd been watching movies.So I decided not to tell him the truth.when I hurried there I apologized for being late,and told him I'd  6  as quickly as I could,but that the car had needed some major repairs.I'll never forget the  7  he gave me,“I'm disappointed you  8  you have to lie to me.Jason,”Dad looked at me again.“When you didn't turn up,I called the garage to ask if there were any  9  ,and they told me you hadn't yet picked up the car.”I felt  10  as I weakly told him the real reason.

      A sadness passed through Dad as he listened attentively.“I'm angry with  11  .I realize I've failed as a father.I'm going to walk home now and think seriously about  12  I've gone wrong all these years.”“But Dad,it's 18 miles!”My protests and apologies were  13  .Dad walked home that day.I drove behind  14  him all the way,but he walked silently.

      Seeing Dad in so much physical and emotional pain was my most painful experience.However,it was  15  the most successful lesson.I have never lied since then.

      生詞

      on condition that  如果,假使,在……條件下:Let's go out then.But on condition that I pay for myself for everything.那么我們外出玩吧,但條件是我的一切花費自己承擔。

      readily adv. 欣然地,爽快地:Adorno had readily agreed to do the job.阿道爾諾已欣然應允做這件工作。

      attentively adv. 專注地,專心地:Listeners were taking notes attentively during her lecture.在她作演講時,聽眾們聚精會神地做記錄。

      protest n. 抗議:The organization has made a formal protest against the nuclear testing.這個組織已對核試驗提出正式的抗議。

      1.A.lonely B.small C.distant D.familiar

      2.A.kept B.washed C.watched D.serviced

      3.A.agreed B.planned C.determined D.promised

      4.A.However B.Then C.Therefore D.Still

      5.A.realized B.found out C.thought D.figured out

      6.A.started B.left C.arrived D.come

      7.A.word B.face C.look D.appearance

      8.A.find B.decide C.believe D.feel

      9.A.questions B.problems C.mistakes D.faults

      10.A.ashamed B.frightened C.nervous D.surprised

      11.A.you B.myself C.me D.yourself

      12.A.where B.how C.why D.when

      13.A.meaningless B.useless C.helpless D.worthless

      14.A.asking B.persuading C.begging D.following

      15.A.indeed B.always C.also D.almost

      參考譯文

      我在一個叫做埃斯特普那的社區長大。當我16歲時,一天早上,爸爸告訴我,我可以開車送他到一個叫做麥加斯的偏遠小村莊,條件是我把車送到附近的一個汽修廠修理。我欣然接受。我把爸爸送到麥加斯,并保證下午四點來接他,然后就把車放到了汽修廠。因為還有幾個小時的空余時間,我就去看電影。然而,當最后一場電影結束時,已經是六點了。我遲到了兩個小時。

      我知道,假如父親發現我是去看電影了,他肯定會很生氣。因此我決定不對他說實話。當我匆匆忙忙趕到那兒時,我為遲到而表示歉意,我對他說,我是盡快趕來的,但車需要大修。我永遠不會忘記他看我的眼神?!罢采?,你覺得你必須對我說謊,對此我很失望?!彼挚戳宋乙谎?,“當你沒有按時來接我時,我就給汽修廠打了個電話,詢問車是否出了問題,而他們告訴我,你還沒有來取走車”。當我囁嚅地告訴他真正的原因時,我覺得很羞愧。他認真地聽著,一絲悲哀的表情掠過臉龐?!拔液苌约旱臍?。我意識到我做父親做得很失敗?,F在,我準備走回家,好好想想這些年來我哪些地方做錯了?!薄暗前职?,那有18英里呢!”我的抗議和道歉不起作用。爸爸那一天是走回家的。我開車跟在他后面,一路上乞求他,但他只是默不作聲地走著。

      看見爸爸如此身心俱疲是我經歷過的最痛苦的事情。然而,它也給我上了最成功的一課。從那以后,我再也沒有撒過謊。

      參考答案

      Friday 1.C 2.D 3.D 4.A 5.B 6.D 7.C 8.D 9.B 10.A 11.B 12.A 13.B 14.C 15.C


      用戶搜索

      瘋狂英語 英語語法 新概念英語 走遍美國 四級聽力 英語音標 英語入門 發音 美語 四級 新東方 七年級 賴世雄 zero是什么意思上海市共和大廈英語學習交流群

      • 頻道推薦
      • |
      • 全站推薦
      • 推薦下載
      • 網站推薦
      一级黄片XXXX|A黄免费网站大全|A片小视频在线播放|日韩精品无码毛片视频
      <tr id="iexbw"></tr>

    2. 
      

      <td id="iexbw"></td>
      <sub id="iexbw"></sub><var id="iexbw"><output id="iexbw"></output></var>